lauantai 14. toukokuuta 2011

Kevätväsymystä ja kesäflunssaa

Nyt jo kalkkiviivoilla oleva viikko on ollut yksi koko hoitovapaan raskaimmista. Nuoremmalla lapsella on ollut räkätauti viime viikon lauantaista lähtien ja torstaina sen sai myös vanhempi lapsi; viikko on tullut näin ollen vietettyä maanantaita lukuunottamatta koko lailla kotioloissa. Kun tähän yhtälöön lisää vielä valvomisen aiheuttaman väsymyksen, on kotona oleminen on loppuviikkoa kohti alkanut ahdistaa melkoisesti. Ehkä tämä tästä helpottaa kunhan flunssa hellittää otteensa perheestä ja itse malttaa mennä illalla aikaisin nukkumaan. Huomisen jälkeen ei ainakaan tarvitse enää katsoa lätkää vähään aikaan.

Keskiviikkona ei muistaakseni tapahtunut mitään ikimuistoista. Torstain kohokohtiin kuului pyöräily tennishallille ja takaisin: aluksi 10 km pyöräilyä hallille, tunti pelaamista ja vielä 10 km takaisin. Perjantaina oli aavistuksen verran vetämätön olo heti aamusta. Pääsin illalla poistumaan kotoa sen verran, että saimme pullotettua jälleen kerran 11 pulloa olutta ja maistelemaan muiden tekemiä tuotoksia lähiolutravintolassa, jossa myös lätkämatsin seuraaminen onnistui luontevasti. Illan parhaimpiin kokemuksiin kuuluivat Malmgårdin Panimon IPA ja Granlundin ilmaveivi, respectively.

Tänään vaimo lähti jo aamulla ystävänsä polttareihin, joten vietin suuren osan päivästä (jälleen) kahdestaan väsyneiden ja nuhaisten lapsien kanssa. Aamupäivän ohjelmassa oli käynti Kampissa: lounas Don Corleonessa, leipäostokset Kannistolta ja väsynyttä kitinää bussissa. Päiväunien jälkeen hieman helpotti, sillä lähdimme linturetkelle Suomenojalle ja sieltä mummolaan viettämään iltaa. Kotiin palatessa olikin jo aika lasten mennä nukkumaan ja isän päivittää blogia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti