keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Pullotusta pyöräilyhousuissa

Vaalit tulivat ja menivät; niistä on kirjoitettu jo niin paljon ettei itse jaksa kauheasti elämöidä. Vaalitulos oli itselleni valtava pettymys ja olen ihan vilpittömästi huolissani siitä mihin tämä maa on menossa. Puolue jonka agendalla on päällimmäisenä sulkeutuminen maailmalta, arvokonservatiivisuus ja suoranainen vihamielisyys ympäristöasoita kohtaan on niin kaukana omasta ajatusmaailmastani, ettei oma käsityskykyni riitä ymmärtämään miksi kukaan sivistynyt ja edes jonkin verran kouluja käynyt ihminen haluaisi persuja äänestää. Opetuksena vaaleista se, että sillä todellakin on väliä äänestääkö ja ketä äänestää.

Sitten miellyttävimpiin asioihin. Mikäli postauksen otsikko herättää uteliaisuutta, mutta ei välitöntä ahaa-reaktiota, voi sen taustoihin tutustua täällä (ja samalla paikata ammottavan aukon yleissivistyksessään). Tänä iltana siis vuorossa maaliskuun alussa tehdyn oluterän pullotus ja mahdollisesti sivistynyt maistelu. Saas nähdä miltä maistuu, ainakin muutama viikko sitten nauttimamme esimaistiaiset lupaavat hyvää.

Alkuviikon toimista vielä sen verran historiankirjoja varten, että hiekkalaatikolla on tullut vietettyä aikaa varsin reippaanlaisesti. Sekä leikkipuiston että oman taloyhtiömme leikkipaikat ovat vihdoin vapautuneet lumesta ja lasten kanssa ulkoilu on helpottunut huomattavasti; molemmat lapset leikkivät mukavasti keskenään hiekkalaatikolla, eikä isää tarvita oikeastaan muuhun kuin antamaan alkuvauhdit keinussa.

Meille on huomenna torstaina tulossa siivooja tekemään suursiivouksen, joten eilinen ja tämä päivä on kulunut näppärästi kämppää siivotessa siivoojaa varten. Lastenhuoneen sekasotku saatiin taltutettua eilen, samoin työhuoneen tyhjennys; nyt ovat kellariin kuuluvat tavarat jälleen kellarissa ja talvivaatteet sekä kirpparille menevät kamat löytäneet väliaikaisen säilytyspaikkansa. Tällainen siivous olisi pitänyt tehdä jo kauan sitten, mutta pakko on paras motivaattori, parempi myöhään kuin ei milloinkaan ja kliseeseen on hyvä lopettaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti